Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

“Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz”

“Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz”

“Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz”

“Verdigimiz sözleri yerine getirecegiz”

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, örnek projelerin hayata geçirildigi ilk dönemde büyük deneyim kazanildigini belirterek, “Ikinci dönem daha verimli geçecek. Belediye kaynaklarini en iyi sekilde kullanarak verdigimiz tüm sözleri yerine getirecegiz ve 5 yil sonra halkimizin karsisina basi dik bir sekilde çikacagiz “ dedi.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, yeni dönemde Çukurova halkina en iyi hizmeti vermek için çaba harcayacaklarini belirterek, “Verdigimiz tüm sözleri yerine getirecegiz” ifadesini kullandi.

Muhtarlik ziyaretlerini Beyazevler Mahallesi Muhtari Cabbar Igde ve Güzelyali Mahallesi Muhtari Göktürk Güngör ile sürdüren Baskan Soner Çetin yine vatandaslarin sorun ve önerilerini dinledi.

Katilimci, çogulcu ve halkla iç içe bir belediyecilik anlayisi ile hareket ettiklerini kaydeden Baskan Soner Çetin, “Her firsatta hemserilerimiz ile bir araya geliyoruz. Geçen dönem baslattigimiz uygulamalara bu dönemde de devam edecegiz. Cuma günleri Halk Günü’nde sorun dinleyecegiz, ‘Sen Sor Baskan Cevaplasin’ uygulamasi ile sosyal medyadan sorulari cevaplayacagiz. Mahalle toplantilarina da Eylül ayi itibariyle basliyoruz. Ayrica her ay muhtarlarimizla bir araya gelerek sorunlari dinleyip önerileri alacagiz” dedi.

Baskan Soner Çetin, Türkiye’ye örnek olan önemli projelerin hayata geçirildigi ilk dönemde büyük deneyim sahibi olduklarini belirterek, “Ikinci dönem daha verimli geçecek. Belediye kaynaklarini en iyi sekilde kullanarak verimli bir hizmet dönemi geçirecegiz. Geçen dönem ne söz verdiysek yerine getirdik. Bu dönemde de tüm vaatlerimizi gerçeklestirecegiz. 5 yil sonra tüm sözleri yerine getirmis olarak basimiz dik sekilde karsiniza çikacagiz” seklinde konustu.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı